Интериорa

DSCF0437
DSCF0359
DSCF0362

За нас е удоволствие да Ви посрещнем в Къща за гости „Добруджанка”, където максимално добре сме комбинирали функционалната архитектура с качествени интериорни решения. Невероятната гледка към красотите на Централна Стара Планина в комбинация със стилно обзаведените помещения на къщата, със сигурност ще Ви дадат усещане за комфорт и домашен уют, за да се насладите максимално на заслужения отдих.

Къщата е разполага с кухня с модерни електроуреди, комфортна трапезария за незабравими празнични вечери и дневна с невероятна гледка към планината и камина за да усетите максимално топлината на домашния уют не само в студените зимни нощи… А за сладките ви сънища нощем сме ви подготвили шест просторни стаи с удобни легла от масивно дърво.

За къщата

Изморени от сивото ежедневие и притиснати от напрежението на големия град, всеки търси на къде да избяга. Къща за гости „Добруджанка” е мястото за вашата заслужена почивка сред живописната природа на Централна Стара Планина, подправена с малко заслужен лукс, без да се лишавате от домашния уют. Къщата е разположена на главния път на село Бели Осъм и е елегантно вградена в скалите, което осигурява така търсените прохлада през знойно горещите дни и топлината в студените зимни нощи.

Удобствата

За да засилим усещането за пълен комфорта и домашен уют в къщата, сме добавили няколко малки екстри, без които със сигурност всеки от нас може да живее, но е добре да ни се случват от време на време. За да сме сигурни, че ще се насладите на заслужената почивка, се опитахме да излезем от границите на стандартното и с удоволствие ви каним да разпуснете в прохладната винарна, да отдъхнете в просторните джакузи и сауна, да се отпуснете на стола за масаж или просто да си загубите времето около масата за билярд.

This post is also available in: Английски