Удобствата

DSCF0383
DSCF0385
DSCF0387
DSCF0299
DSCF0301
DSCF0303

За да бъде Вашата почивка пълноценна и за да останете удовлетворени от своята почивката, сме добавили няколко малки екстри, без които със сигурност всеки от нас може да живее, но е добре да ни се случват от време на време.

За да засилим усещанетоп на комфорт и домашен уют и за да сме сигурни, че ще се насладите на заслужената почивка, се опитахме да излезем от границите на стандартното и с удоволствие ви каним да се възползвате от нашите предложения за пълноценен отдих.

Каним Ви да усетите насладата на чаша вино и сочни мезета в прохладната винарна, а след това да разпуснете в просторното джакузи и горещата сауна… А защо да не се насладите на един отпускаш масаж докато се забавлявате на играта билярд с бира в ръка?!

За къщата

Изморени от сивото ежедневие и притиснати от напрежението на големия град, всеки търси на къде да избяга. Къща за гости „Добруджанка” е мястото за вашата заслужена почивка сред живописната природа на Централна Стара Планина, подправена с малко заслужен лукс, без да се лишавате от домашния уют. Къщата е разположена на главния път на село Бели Осъм и е елегантно вградена в скалите, което осигурява така търсените прохлада през знойно горещите дни и топлината в студените зимни нощи.

Интериорa

За нас е удоволствие да Ви посрещнем в Къща за гости „Добруджанка”. Въпреки че ще прозвучи нескромно, за нас е гордост да се похвалим, че максимално качествено сме комбинирали правилното позициониране на къщата с функционални архитектурни и интериорни решения. Невероятната гледка към красотите на Централна Стара Планина в комбинация със стилно обзаведените помещения на къщата, със сигурност ще Ви дадат усещане за комфорт и домашен уют, за да се насладите максимално на заслужения отдих.

This post is also available in: Английски